en.pngEN
alle kategorier

kultur

OM VORES Kultur


Det er en ære at give oversøiske kunder ølbryggeriudstyr i henhold til mere end 10 års erfaring inden for drikkevareudstyrsbranchen. Vores mission er at blive en global leverandør af produkter af høj kvalitet, at give bedre service og konkurrencedygtig pris til verdens håndværksølelskere, at opbygge vores eget brand og etablere omdømme ikke mere end en OEM-producent

Heritage Det er en ære at forsyne udenlandske kunder med ølbryggerudstyr i henhold til mere end 10 års erfaring inden for drikkevareudstyrsindustrien. Vores mission er at blive en global leverandør af produkter af høj kvalitet, at give bedre service og konkurrencedygtig pris til verdens håndværksølelskere, at opbygge vores eget brand og etablere omdømme ikke mere end en OEM-producent

Kerneværdier. Vi modtager ofte komplimenter, ikke kun om vores kvalitet og kundeservice, men også om vores medarbejdere. Faktisk er det på grund af vores store hold, at vi har succes. Som en gruppe har vores teammedlemmer udviklet et sæt hengchen “kerneværdier”, der guider os i alt, hvad vi gør. De gør os til den vi er i dag, og vi fortsætter med at leve og arbejde efter dem.

KVALITET
Engagement stolthed og ekspertise i alt, hvad vi gør.
KULTUR
Positivt arbejdsmiljø med en familiær atmosfære af sjov og fællesskab, samtidig med at det omfavner det universelle bryggekredo: "VI ELSKER ØL!"
TEAMWORK Kommuniker, kommunikere, kommunikere ... Partner med vores kolleger og kunder for at opnå succes i alt hvad vi gør!
KUNDETILFREDSHED
Vi stræber efter at behandle hver kunde som om de er vores eneste kunde ved at være loyale, omsorgsfulde, innovative og ved at overgå deres forventninger.
INTEGRITET
Vi er stolte af, at hele vores team er dedikeret, pålidelig, pålidelig og etisk. Korea og Australien.

1617238993599552_ 副本