en.pngEN
alle kategorier

Industri nyheder

Forside>Nyheder>Industri nyheder

Hvad er hydrometeret til hjemmebrygget øl?

Tid: 2020-02-10 Hits: 5

Malt: Både spiret byg eller hvede og undertiden spirede korn som havre, rug og rug.

Wortesirup: For at lette brugen af ​​hjemmebrygging koncentrerer nogle producenter malt sirupen til dannelse af sirup eller pulveriseret sukker som hjemmebryggede ingredienser. Denne ingrediens er enklere at bruge, men mister delvis den originale smag af malt, og det er ikke praktisk for hjemmebryggere at justere formlen uafhængigt.

Humle: Bestemmer ølens bitterhed og aroma. Dens form har granulater eller blomsterknopper.

Gær: Fermenteret gær på tønden og gæret gær i bunden af ​​tønden. (Lagerøl og Airøl) Den almindeligt anvendte ølgær har forskellige egenskaber alt efter dens kilde. Kina Craft Beer Brewing Equipment Suppliers

Vand: Det vand, der bruges til at fremstille øl, kræver farveløst og lugtfrit vand. Forskellige mineraler inde i vandet kan påvirke ølkvaliteten.

Andre gæringsmidler: Hjemmelavet øl kan også vælge gærbare sukkerarter som saccharose og honning for at øge smagen af ​​øl.

enhed

Det hjemmebryggede øludstyr er generelt det køkkenudstyr, som familien altid har.

Isoleringstønde: Generelt bruges isoleringstønden til at gennembløde maltet, og sukkeret produceres ved en konstant temperatur.
Varmekande: almindelig gryde.
Fermenteringstanke: Der er mange typer gæringstanke, som kan være glasflasker, plastikspande eller spande med rent vand. Kort sagt kan alle korrosionsbestandige forseglede beholdere med stort volumen bruges som gæringstanke til hjemmebrygget øl.
Ølflasker: kan genbruges kommercielle ølflasker
Rørledninger Forskellige madrør, der hjælper med at overføre urt eller øl.

Hjemmelavet ølhåndværk

Desinfektion: I hjemmebryggeprocessen kan medicinsk alkohol eller desinfektion ved høj temperatur bruges til at desinficere udstyret for at undgå anden bakteriel kontaminering.
Knusning: Da storskaligt filtreringsudstyr ikke bruges i hjemmet, skal knusningen holde hvedeklid intakt så meget som muligt, og det bruges som et filtreringslag under filtrering.
Sukkerproduktion: Generelt er sukkerproduktionstemperaturen 66-68 grader Celsius, og malten gennemblødes ved denne temperatur i 1 time. På grund af behovet for varmeisolering anvendes isolerede tønder generelt til konstant temperatur.

Filtrering: Brug en madras lavet af maltet malet hvedeklid til at filtrere. Efter filtrering skal du fortsætte med at bruge varmt vand til at vaske sukkeret på klidens overflade i urten.
Madlavning: Tilberedningsprocessen involverer termisk nedbrydning af proteiner og tilsætning af humle. Tilføjelse af humle på forskellige tidspunkter kan øge bitterheden, aromaen og lugten af ​​øl. Kog i 60-90 minutter.

Køling: Hjemmelavet øl kræver hurtig afkøling af urten. De generelle metoder er: isafkøling, kølerørskøling og så videre.
Fermentering: Fermenteringstiden kan være så hurtig som 4 uger eller så lang som 6 måneder