en.pngEN
alle kategorier

Medarbejder kultur

OM VORES Kultur


Det er en ære at forsyne oversøiske kunder med ølbrygningsudstyr i henhold til mere end 10 års erfaring i drikkevareindustrien. Vores mission er at blive en global leverandør af produkter af høj kvalitet, at levere bedre service og konkurrencedygtige priser til verdens håndværksøl elskere, at opbygge vores eget mærke og etablere et omdømme ikke mere end en OEM-producent

Core Values.vi modtager ofte komplimenter, ikke kun om vores kvalitet og kundeservice, men også om vores medarbejdere. Det er faktisk på grund af vores fantastiske team, at vi har succes. Som en gruppe har vores teammedlemmer udviklet et sæt hengchen "kerneværdier", som guider os i alt, hvad vi gør. De gør os til dem, vi er i dag, og vi fortsætter med at leve og arbejde efter dem.

KVALITET
Engagement stolthed og ekspertise i alt, hvad vi gør.
KULTUR
Positivt arbejdsmiljø med en familieatmosfære af sjov og fællesskab, mens vi omfavner den universelle bryggecredo: "VI ELSKER ØL!"
TEAMWORK Kommunikere, kommunikere, kommunikere ... Partner med vores kolleger og kunder for at opnå succes i alt, hvad vi gør!
KUNDETILFREDSHED
Vi stræber efter at behandle enhver kunde, som om de er vores eneste kunde ved at være loyale, omsorgsfulde, innovative og ved at overgå deres forventninger.
INTEGRITET
Vi er stolte over, at hele vores team er dedikeret, pålideligt, troværdigt og etisk. Korea og Australien.

未 标题-1