en.pngEN
alle kategorier

Firma profil

Forside>Om os>Firma profil

OM VORES VIRKSOMHED


Beliggende i Shanghai, Kina, Shanghai Hengcheng Beverage Equipment Co., Ltd. er en professionel leverandør af ingeniørdesign og udstyrsbehandling til øldrik, mejerijuice, krydderier og biologisk gæringsindustri. Suzhou Hengcheng Intelligent Equipment Co., Ltd. er beliggende i Suzhou, Anhui-provinsen.

Shanghai Hengcheng leverer flydende tekniske løsninger fra investeringsplanlægning, projektrådgivning, ingeniørdesign, fremstilling, installation og idriftsættelse, projektstyring og systemvedligeholdelse. Vi har etableret et tæt samarbejde med berømte indenlandske gymnasier og udenlandske virksomheder. I samarbejdet har vi løbende lært avanceret teknologi og erfaring i ind- og udland og forbedret design- og fremstillingsprocessen.

Vores ledelse og tekniske teammedlemmer har mere end 15 års brancheerfaring. Vi er menneskeorienterede og har etableret en virksomhedskultur med "respekt, tolerance, ansvarlighed, innovation og pragmatisme". Virksomheden stræber efter at opbygge et professionelt team med førsteklasses konkurrenceevne i branchen og servicerer helhjertet kunder i ind- og udland.

HENGCHENG overholder målet om "at betjene kunder og skabe værdi for kunderne". Gennem holdets hårde arbejde i mange år er HENGCHENGs skala vokset og udvidet. HENGCHENGs produkter sælges i ind- og udland, og produktkvaliteten og servicen er blevet bredt anerkendt af kunderne. Kunderne har dækket markederne i USA, Sverige, Storbritannien, Finland, Sydkorea og Australien.

fabrik

Hvorfor vælge os

Vores fabrik

KUNDEDISTRIBUTION