en.pngEN
alle kategorier

Om os

Forside>Om os

OM VORES VIRKSOMHED


Shanghai Hengcheng Beverage Equipment Co., Ltd. er beliggende i Shanghai, Kina, og er en professionel leverandør af teknisk design og udstyrsbehandling til øldrink, mejerisaft, krydderi og biologisk gæringsindustri. Suzhou Hengcheng Intelligent Equipment Co., Ltd. er beliggende i Suzhou, Anhui-provinsen.

Shanghai Hengcheng leverer flydende ingeniørløsninger fra investeringsplanlægning, projektrådgivning, ingeniørdesign, fremstilling, installation og idriftsættelse, projektledelse og systemvedligeholdelse. Vi har etableret et tæt samarbejde med berømte indenlandske colleges og udenlandske virksomheder. I samarbejdsprocessen har vi løbende lært avanceret teknologi og erfaring i ind- og udland og forbedret design- og fremstillingsprocessen.

Vores ledelses- og tekniske teammedlemmer har mere end 10 års brancheerfaring. Vi er menneskerettede og har etableret en virksomhedskultur med "respekt, tolerance, ansvar, innovation og pragmatisme". Virksomheden stræber efter at opbygge et professionelt team med førsteklasses konkurrenceevne i branchen og betjener helhjertet kunder hjemme og i udlandet.

Virksomheden overholder målet om "at betjene kunder og skabe værdi for kunderne". Gennem det hårde arbejde i teamet i mange år har virksomhedens skala været voksende og udvidet. Virksomhedens produkter sælges hjemme og i udlandet, og kundernes produktkvalitet og service er bredt anerkendt. Kunderne har dækket markederne i USA, Canada, Sverige, Storbritannien, Norge, Sydkorea og Australien.

fabrik

Hvorfor vælge os


Vores fabrik